A klíma tisztítása

Image

Sokakban felmerülhetett már a kérdés, hogy miért is kell a klímát évente tisztítani? Mit befolyásol a klíma tisztításának elmulasztása? És mit vonhat maga után? Az alábbi cikkben erről lesz szó és arról is, hogy cégünk miként végzi a mikrobuszok klímáinak tisztítását.

Image

Egy klímaberendezés működésének köszönhetően ideális környezetet biztosít a baktériumok és gombák kialakulásához. Ezek a baktériumok kellemetlen szaggal és az egészségünkre káros következményekkel járnak. Amikor a klímát bekapcsoljuk és az elkezdi a levegőt forgatni a mikrobuszok utastereiben, úgy terjeszti a baktériumokat is egyben, ami allergiás reakciót válthat ki ügyfeleinkből, illetve nem kívánt köhögési ingert is okozhat, ezen felül fejfájást is okozhat.

Image

Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleink, akik a https://elitbuszberles.hu/-t választják kényelemben és azon felül tisztaságban utazzanak. Nagy hangsúlyt fektet cégünk a mikrobuszok tisztaságára és elengedhetetlennek tartjuk azt, hogy a klímák állapota kifogástalan legyen. A klímatisztításnak több féle módszere van. Vannak otthoni és szervízben való tisztítások. Otthoni tisztításra két féle módszer létezik. Az egyik az a tisztító hab, amit úgy kell használni, hogy az egyik részét a habnak a szellőzőnyílásba fújunk, a másik felét pedig a légbeszívó részébe.

A második otthoni megoldás az a klímatisztító bomba. Itt nincs más dolgunk, mint felhúzni a kisbuszok ablakát elindítani a klímát belső keringtetésen és elhelyezni a tisztítót a mikrobusz belsejében, úgy a legmegfelelőbb, ha egy központi részre helyezzük. A belső keringtetésnek köszönhetően a klímát átjárja a termék fertőtlenítő tartalma és ezen felül friss, kellemes illatot kölcsönöz a mikrobuszainknak. Ezt a megoldást cégünk rendszeresen használja az ügyfeleink egészségének érdekében, mivel ez a termék tisztít és fertőtlenít.

Image

Mikrobuszainkat évente egyszer szakszervízben klímatisztításnak vetjük alá, ahol profi szakemberek magas nyomással tisztítószert juttatnak a rendszerbe és a magas nyomásnak köszönhetően tisztítják ki a klíma rendszert. Ennek a folyamatnak a neve a direkt tisztítás. Ezen felül átvizsgálják a klíma csöveket, tömítéseket és a klímát, ha szükséges fel is töltik a rendszert gázzal a mikrobuszokban.